Καλώς ήρθατε στην Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.

Φιάλη οξυγόνου Αεροπορικού τύπου 2 Λίτρων

Φιάλη οξυγόνου Αεροπορικού τύπου 2 Λίτρων

Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Φιάλη οξυγόνου Αεροπορικού τύπου 2 Λίτρων

Η Φιάλη οξυγόνου Αεροπορικού τύπου 2 Λίτρων είναι ειδικά σχεδιασμένη και πληρεί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για την επιβίβαση σε αεροπλάνο.

Δυνατότητα αναγόμωσης της φιάλης οξυγόνου αεροπορικού τύπου όταν σας αδειάσει.

Διαθέτει ειδικό κλειστροροόμετρο που απαιτείται για τις φιάλες  οξυγόνου αεροπορικού τύπου.

Η φιάλη οξυγόνου αεροπορικού τύπου συνοδεύεται (προαιρετικά) από ειδικά σχεδιασμένο τσαντάκι μεταφοράς, ώστε να παρέχει εύκολη και άνετη μετακίνηση.

Με την φιάλη οξυγόνου αεροπορικού τύπου παρέχονται γυαλάκια οξυγόνου και μάσκα οξυγόνου.

Η φιάλη οξυγόνου αεροπορικού τύπου έχει δυνατότητα παροχής οξυγόνου 1-15 lt/min.

Η φορητή φιάλη οξυγόνου 2 λίτρων συνοδεύεται από μανόμετρο – ροόμετρο οξυγόνου

Η φιάλη  Οξυγόνου 2 lt/200BAR διατίθεται για χρήση Οξυγονοθεραπείας και διαθέτει ενσωματωμένο  κλείστρο-στρόφιγγα.

Στην φιάλη οξυγόνου εκτός από την δυνατότητα σύνδεσης υγραντήρα οξυγόνου υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης και  μαστού νεφελοποίησης.

Η φιάλη οξυγόνου παραδίδεται μαζί με όλα τα αναλώσιμα οξυγονοθεραπείας για την σωστή,  εύκολη και ασφαλή μετακίνηση της φιάλης.

Κυρίως λόγω του μικρού της βάρους καθώς και του μικρού της όγκου η φιάλη οξυγόνου 2 λίτρων  είναι ιδανική για χρήση μεταφοράς ασθενούς που χρειάζεται οξυγόνο στο αεροπλάνο και σε οποιαδήποτε διαδρομή.

Το σετ οξυγονοθεραπείας περιλαμβάνει την φιάλη οξυγόνου αεροπορικού τύπου 2 λίτρων πλήρης αερίου μαζί με το μανόμετρο – ρυθμιστή ροής , υγραντήρα οξυγόνου καθώς και ρινικά γυαλάκια οξυγονοθεραπείας ή μάσκα οξυγόνου.

Το άρτια τεχνικά ειδικευμένο προσωπικό πάνω στον τομέα της οξυγονοθεραπείας θα παραδώσει την φιάλη οξυγόνου  και  θα σας εξηγήσει αναλυτικά τον τρόπου λειτουργίας της φιάλης οξυγόνου αεροπορικού τύπου 2 λίτρων

Η εταιρεία μας διαθέτει πιστοποίηση – βεβαίωση ότι οι φιάλες αεροπορικού τύπου 2 λίτρων καλύπτουν τις τεχνικές προδιαγραφές των αεροπορικών εταιρείων.