Καλώς ήρθατε στην Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.

Aerochamber Αεροθάλαμος Ενηλίκων με επιστόμιο

Aerochamber Αεροθάλαμος Ενηλίκων με επιστόμιο

Περιγραφή Προϊόντος

Aerochamber Αεροθάλαμος  Ενηλίκων με επιστόμιο

Aerochamber Αεροθάλαμος Ενηλίκων με επιστόμιο

O Αεροθάλαμος ενηλίκων με επιστόμιο AeroChamber Plus  με δείκτη εισπνοών Flow – Vu  εξασφαλίζει  άριστη  εφαρμογή και είναι ιδανικός για   συμπτώματα όπως το βρογχικό άσθμα,  βρογχίτιδα και τη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (Χ.Α.Π).Ο αεροθάλαμος aerochamber plus με βαλβίδα διασφαλίζει ακόμη  ικανοποιητική εφαρμογή. Εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

Επιπλέον, με το νέο Αντιστατικό Aerochamber Αεροθάλαμος  Ενηλίκων με επιστόμιο (Anti-Static): το προϊόν είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μετά το άνοιγμα της συσκευασίας χωρίς να απαιτείται προεργασία ή οδηγίες πλυσίματος και ελαχιστοποιείται το στατικό φορτίο προσφέροντας αξιόπιστη χορήγηση φαρμάκου

νέος Αντιστατικός Aerochamber Plus Αεροθάλαμος εισπνοών με βαλβίδα (Valved Holding Chamber – VHC) AeroChamber Plus* με δείκτη εισπνοών FlowVu* διατίθεται στα παρακάτω μοντέλα:

Βρεφική Μάσκα:  0 – 18  μηνών

Παιδική  Μάσκα:  1 –   5  ετών

Μεγάλη  Μάσκα: 5  ετών +

Επιστόμιο: 5  ετών +

Τα προτεινόμενα όρια ηλικίας είναι ενδεικτικά, καθώς το μέγεθος κάθε προσώπου ποικίλει σημαντικά.

Ο νέος Αντιστατικός Αεροθάλαμος (Anti-static) ελαχιστοποιεί το στατικό φορτίο προσφέροντας αξιόπιστη χορήγηση φαρμάκου.

Πρακτικό μέγεθος : Ο Aerochamber Αεροθάλαμος Ενηλίκων με επιστόμιο χωρητικότητας 149 ml έχει το ιδανικό μέγεθος για εύκολη καθημερινή χρήση.

Διάφανος αντιστατικός Aerochamber Αεροθάλαμος Ενηλίκων με επιστόμιο (Anti – Static) : Είναι έτοιμος για χρήση αμέσως μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε διεργασία. Επίσης, προσφέρει αξιόπιστη χορήγηση του φαρμάκου καθώς ελαχιστοποιεί το στατικό φορτίο.

Δυναμικός σχεδιασμός ροής : Ο σχεδιασμός του αεροθαλάμου επιτρέπει στο αερόλυμα να ωριμάσει στο μικρότερο δυνατό μέγεθος σωματιδίων ελαττώνοντας το στοματικό ίζημα αυτών. Επιπλέον προσφέρει οπτική επαφή και έλεγχος στο εσωτερικό του διαφανή αεροθαλάμου.

Σύστημα διαφράγματος μειωμένης αντίστασης : Πιο λεπτό και χαμηλής αντίστασης διάφραγμα το οποίο απαιτεί λιγότερη προσπάθεια για να ανοίξει. Διευκολύνει ιδιαίτερα ασθενείς χαμηλών εντάσεων και υψηλών ρυθμών όπως είναι τα παιδιά.

Δείκτης εισπνοών Flow – Vu : Παρέχει την εγγύηση ότι η εισπνοή επιτελείται με ακρίβεια. Επιπλέον, επιτρέπει στους θεράποντες να συντονίζουν την ενεργοποίηση με την εισπνοή, να μετρούν τις αναπνοές του ασθενούς και να διασφαλίζουν ικανοποιητική στεγανότητα.

Υποδοχή γενικής χρήσης pMDI από ενισχυμένο πολυμερές Monprene : Συμβατό με όλα τα ευρέως χορηγούμενα φάρμακα αεροζόλ.

Σφυρίχτρα FLOWSIGNAL : Βοηθά τον ασθενή να εισπνέει με τη σωστή ταχύτητα, παρέχοντας ειδοποίηση (σφύριγμα) στον υπερβολικά γρήγορο ρυθμό.

Βαλβίδα Εκπνοής EZ-Flow : Προσφέρει χαμηλότερη αντίσταση στη ροή εκπνοής και την κατευθύνει μακριά από τον ασθενή αποτρέποντας πιθανούς ερεθισμούς.

Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων έως 70oC.

 O νέος Αντιστατικός Aerochamber Αεροθάλαμος Ενηλίκων με επιστόμιο με βαλβίδα(Valved Holding Chamber – VHC) AeroChamber Plus* με δείκτη εισπνοών FlowVu* επιτρέπει στους θεράποντες να μετρούν τις αναπνοές των ασθενών, να διασφαλίζουν ικανοποιητική εφαρμογή, να συντονίζουν το πάτημα της δοσιμετρικής συσκευής με την εισπνοή και να νιώθουν ασφαλείς , γνωρίζοντας ότι χρησιμοποιούν τη σωστή τεχνική. Ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα σφαλμάτων, υπάρχει χρόνος για μια αργή, βαθιά εισπνοή, βοηθώντας να διασφαλιστεί ότι το φάρμακο πηγαίνει εκεί που πραγματικά χρειάζεται,βαθιά στους πνεύμονες.
CE
Trudell Medical International