Καλώς ήρθατε στην Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.

Στοματορινική μάσκα CPAP Quattro Air Resmed
Στοματορινική μάσκα CPAP Quattro Air Resmed ΕφαρμογήΚεφαλοδέτης μάσκας CPAP Quattro Air Resmed

Στοματορινική μάσκα CPAP Quattro Air Resmed

183.90

Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Στοματορινική μάσκα CPAP Quattro Air Resmed

Στοματορινική μάσκα CPAP Quattro Air Resmed,  νέα  και ελαφριά   μάσκα που βασίζεται στην καταξιωμένη απόδοση και αξιοπιστία της σειράς Quattro.

Παρέχει βελτιωμένη άνεση και είναι ιδιαίτερα εύκολη στη χρήση, ενώ ζυγίζει 45% λιγότερο από την προηγούμενο μοντέλο της σειράς Mirage Quattro.

Αποτελείται από  συναρμολογούμενα μέρη και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική.

Παρέχει σαφώς λιγότερο βάρος και όγκος στο πρόσωπο.
Η Quattro Air είναι ελαφρύτερη με πιο καθαρό οπτικό πεδίο και λιγότερο όγκο στο πρόσωπο σε σύγκριση με άλλες στοματορινικές μάσκες της αγοράς, έτσι οι ασθενείς είναι λιγότερο πιθανό να παρουσιάσουν αίσθηση κλειστοφοβίας ή ενόχληση κατά την διάρκειας του ύπνου.
Διαισθητική και καθόλου περίπλοκη  η Quattro Air είναι απλή στη χρήση της για τους ασθενείς, για γρήγορο και εύκολο καθαρισμό, καθώς και επανασυναρμολόγηση της μάσκας.
Διαθέτει σταθερό μετωπιαίο στήριγμα καθώς η προηγμένη επιμετωπίδα Flex-Wing διαθέτει εύκαμπτα πτερύγια για στήριξη στο πρόσωπο με απαλότητα και άνεση.
Η στοματορινική μάσκας Quattro Air της Resmed, παρέχει αθόρυβη λειτουργία,  το κυκλικό άνοιγμα αερισμού διαχέει απαλά και αθόρυβα τη ροή του αέρα για να μην ενοχλεί  τον ασθενή  αλλά και τους οικείους  του.
Η εταιρείας μας διαθέτει όλα τα ανταλλακτικά μέρη της μάσκας.
Η μάσκα Cpap Quattro Air συνδέεται εύκολα με τους περισσότερους σωλήνες- κυκλώματα CPAP της αγοράς.
Διαθέσιμα μεγέθη μάσκας CPAP Quattro Air Resmed: Small, Medium, Large