Καλώς ήρθατε στην Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.

Ρινική Μάσκα CPAP AirFit N20 Resmed

Ρινική Μάσκα CPAP AirFit N20 Resmed

104.00

Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Ρινική Μάσκα CPAP AirFit N20 Resmed

Ρινική Μάσκα CPAP AirFit N20 Resmed για άνετη εφαρμογή και εξαιρετική απόδοση.

Ταιριάζοντας στο 99.4% των προσώπων παγκοσμίως και συνδυάζοντας τον κλασσικό σχεδιασμό με τα ειδικά χαρακτηριστικά άνεσης κάνουν
την AirFit N20 να αποδίδει εξαιρετικά.
Απόλυτη ευελιξία στην κίνηση κατά την διάρκεια του ύπνου.
Διαθέτει μαξιλαράκι σιλικόνης InfinitySeal για εύκολη προσαρμογή σε όλα τα πρόσωπα. Το ποιο προσαρμοστικό μαξιλαράκι της σειράς, συνοδευόμενο από ένα απαλό και εύκαμπτο πλαίσιο που περιλαμβάνει ενσωματωμένα το μαξιλάρι. Το εύκαμπτο πλαίσιο είναι επενδυμένο με βελούδινο ύφασμα, έτσι ώστε παραμένει μαλακό στο δέρμα σας και άνετο στην διάρκεια της νύχτας.
Η ρινική μάσκα AirFit N20 προσφέρει απόλυτη ελευθερία στην όραση, ελάχιστη επαφή με το πρόσωπο σταθερότητα κατά την εφαρμογή, προσφέροντας στον χρήστη απεριόριστη ορατότητα χωρίς περιορισμούς.
Τα κλιψάκια μαγνητικού τύπου της μάσκας CPAP AirFit N20, μαζί με τον βραχίονα ταχείας απελευθέρωσης και τον απλό σχεδιασμό κάνουν την τοποθέτηση καθώς και τον καθαρισμό της μια πραγματικά εύκολη διαδικασία.
Η AirFit N20 αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή για κάθε προτίμηση χρήστη.
Η ρινική μάσκα CPAP AirFit N20 διατίθεται σε 2 χρώματα (Μπλε For Him, Ροζ For Her), καθώς και σε 3 διαθέσιμα μεγέθη (Small – Medium – Large).
Στην εταιρείας μας θα βρείτε την διαθέσιμη σειρά ανταλλακτικών της μάσκας CPAP (κεφαλοδέτης, σιλικόνη, πλαίσιο, γωνία)