Καλώς ήρθατε στην Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.

  • Δεν είναι δυνατή η προσθήκη του προϊόντος "Τσάντα Μεταφοράς Φιαλών Οξυγόνου" στο καλάθι επειδή το προϊόν έχει εξαντληθεί.
Φιάλη Οξυγόνου 5 λίτρων

Φιάλη Οξυγόνου 5 λίτρων

213.90

Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Φιάλη Οξυγόνου 5 λίτρων

Φιάλη Οξυγόνου 5 λίτρων/200BAR διατίθεται για χρήση Οξυγονοθεραπείας και αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους ασθενείς που χρήζουν οξυγονοθεραπείας στο σπίτι.

H Φιάλη οξυγόνου είναι κατασκευής αλουμινίου  και περιέχει ιατρικό οξυγόνο χωρητικότητας 5 lt πλήρης αερίου

Η φιάλη οξυγόνου 5 λίτρων μπορεί να δεχθεί  ροόμετρο οξυγόνου το οποίο συνδέεται εύκολα για την σωστή λειτουργεία της  φιάλης οξυγόνου.

Στην φιάλη οξυγόνου εκτός από την δυνατότητα σύνδεσης υγραντήρα οξυγόνου υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης και  μαστού νεφελοποίησης.

Η φιάλη  οξυγόνου παρέχει  ροής οξυγόνου με λίτρα/λεπτό.

Η φιάλη οξυγόνου παραδίδεται μαζί με καπάκι μεταφοράς για εύκολη και ασφαλή μετακίνηση της φιάλης.

Δυνατότητα προσθήκης (προαιρετικά)  τσάντας μεταφοράς φιάλης οξυγόνου.

Κυρίως λόγω του μικρού της βάρους καθώς και του μικρού της όγκου η φιάλη οξυγόνου 5 λίτρων είναι ιδανική για χρήση μεταφοράς ασθενούς που χρειάζεται οξυγόνο.

Μαζί με την φιάλη μπορούν να διαθετούν και όλα τα αναλώσιμα που περιλαμβάνει το σετ οξυγονοθεραπείας όπως την φιάλη οξυγόνου 5 λίτρων πλήρη αερίου μαζί με το   υγραντήρα οξυγόνου καθώς και ρινικά γυαλάκια οξυγονοθεραπείας ή μάσκα οξυγόνου.

Το άρτια τεχνικά ειδικευμένο προσωπικό πάνω στον τομέα της οξυγονοθεραπείας θα παραδώσει την φιάλη οξυγόνου στο χώρο σας και να θα σας εξηγήσει αναλυτικά τον τρόπου λειτουργίας της φιάλης.

Αναλαμβάνουμε την αναγόμωση της φιάλης οξυγόνου 5 λίτρων όταν αδειάσει καθώς και όλα τα μεγέθη φιαλών οξυγόνου.

 

Ύψος 63 cm

Βάρος 8,44 κιλά

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 8.4 kg