Καλώς ήρθατε στην Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.

Συσκευή CPAP Philips Respironics System One Remstar 60 Series

Συσκευή CPAP Philips Respironics System One Remstar 60 Series

1,250.00

Περιγραφή Προϊόντος

Συσκευή CPAP Philips Respironics System One Remstar 60 Series

Συσκευή CPAP Philips Respironics System One Remstar 60 Series

Η συσκευή Cpap της Philips Respironics διαθέτει την πρωτοποριακή λειτουργία A-Flex (σύστημα αύξησης της πίεσης κατά δύο μονάδες κατά την εισπνοή και μείωση της πίεσης κατά την εκπνοή) για την μέγιστη δυνατή άνεση.

Η συσκευή διαθέτει επίσης και σύστημα C-Flex και C-Flex+.,Ρύθμιση αντιστάθμισης αντίστασης μάσκας και ελέγχου υγρασίας (όταν χρησιμοποιείται με υγραντήρα IN6H)

Συσκευή CPAP Philips Respironics System One Remstar 60 Series Auto CPAP μοντέλο  διαθέτει μοναδικές δυνατότητες έξυπνης θεραπείας

Αναγνωρίζει με ακρίβεια και καταγράφει κεντρικές άπνοιες, περιοδική αναπνοή  και αφυπνίσεις σχετιζόμενες με αυξανόμενη αναπνευστική προσπάθεια (RERA).

Ξεχωρίζει την αποφρακτική άπνοια από την κεντρική και αντιδρά μόνο σε αποφρακτικά επεισόδια χαρίζοντας στον χρήστη βέλτιστη θεραπεία.

H συσκευή ρυθμίζει τις όποιες αντιστάσεις που προκαλούν οι διάφοροι τύποι μασκών προσφέροντας στον ασθενή ιδανική πίεση και άνετη θεραπεία. Με την δυνατότητα αυτή το CPAP και η μάσκα λειτουργούν σαν ένα ενιαίο σύστημα. Eκτός από τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά και την εμφάνιση του η συσκευή System  One 60 Series, έχουμε δημιουργήσει έχει σαφώς αρκετά καλύτερη  ποιότητα και μεγαλύτερη αντοχή. Η συσκευή αυτή της Philips Resprionics συγκαταλέγεται μεταξύ των  των πιο ήσυχο συσκευών θεραπείας ύπνου διαθέσιμων στην  αγορά. Ανθεκτική συσκευή και εύκολη στη χρήση.

Διαθέτει ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα μείωσης της πίεσης κατά την εκπνοή του χρήστη. Το C-Flex ήρθε να προστεθεί στην καταξιωμένη οικογένεια των FLEX. Διαθέτει A-Flex, C-Flex και C-Flex ,
τα οποία σε συνδυασμό με τον αλγόριθμο Auto Trak, προσφέρουν την μέγιστη δυνατή άνεση στον ασθενή, αυξάνοντας έτσι την μέση ημερήσια χρήση και συνεπώς το όφελος από την θεραπεία.

Η παρακολούθηση της θεραπείας γίνεται εύκολα και αποτελεσματικά με το σύστημα Encore pro 2 για καλύτερο έλεγχο του ασθενούς με καταγραφή της θεραπείας και ανάλυση των επεισοδίων άπνοιας. Η SD card με 1GB μνήμη που παρέχεται, καταγράφει όλο το ιστορικό του ασθενούς προσφέροντας του καλύτερη συμμόρφωση και ανίχνευση γεγονότων με κυματομορφές. Το νέο PRSTS διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη για έξι μήνες ώστε να μην υπάρχει απώλεια στοιχείων ακόμα και στην περίπτωση που χρησιμοποιείται χωρίς την κάρτα μνήμης του.

Η συσκευή παρέχεται πλήρης, με μάσκα CPAP της επιλογής σας ή και ακόμη μάσκα Respironics , τσάντα μεταφοράς, κάρτα μνήμης τύπου SD, 2 φίλτρα και εγχειρίδιο χρήσης.

Η συσκευή CPAP της Philips Respironics ακόμη διαθέτει:

Διαθέτει κάρτα μνήμης SD

Αλγόριθμος REMstar Auto

System One mask resistance control για την αρμονική συνεργασία μεταξύ συσκευής & μάσκας CPAP.

System One humidity control που βοηθάει ώστε να υπάρχει υπολογισμός της σχετικής θερμοκρασίας του χώρου, της υγρασίας καθώς όμως και της ροής αέρα προς τον χρήστη της συσκευής CPAP και στη συνέχεια όλα αυτά τα στοιχεία αναλύονται και αντισταθμίζονται.

Αυξημένη συμμόρφωση ασθενούς

Ποιότητα Philips Respironics

Δυνατότητα προσθήκης στην συσκευή υγραντήρα CPAP εφόσον ζητηθεί.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ιδιαίτερη άνεση, και βελτιωμένη παρακολούθηση για βελτιστοποιημένη συμμόρφωση του ασθενούς, σε μια ενισχυμένη πλατφόρμα συσκευής άπνοιας.

Εύρος πίεσης: από 4 έως 20 cm H2O
Πίεση ράμπας: 4 cm H2O
Χρόνος ράμπας: από 0 έως 45 λεπτά (ανά 5 λεπτά)
Διαστάσεις: 18εκ x 14εκ x 10εκ
Βάρος: 1,36 κιλά με τροφοδοτικό
Επίπεδο θορύβου: <30 dBA
Χωρητικότητα κάρτας μνήμης: >1 χρόνο (ημερήσιες λεπτομέρεις με ροή κυματομορφής)
Χωρητικότητα μνήμης συσκευής: περίπου 6 μήνες
Εγγύηση: 2 χρόνια