Καλώς ήρθατε στην Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.

Συσκευή BiPAP Bilevel DreamStar™ DuoS Sefam

Συσκευή BiPAP Bilevel DreamStar™ DuoS Sefam

2,230.00

Περιγραφή Προϊόντος

Συσκευή BiPAP Bilevel DreamStar™ DuoS Sefam

Συσκευή BiPAP Bilevel DreamStar™ DuoS Sefam, μη επεμβατικού αερισμού.

Το DreamStar DuoS θεωρείτε η επιτομή των αναπνευστικών συσκευών Bilevel.

Προσφέρει την δυνατότητα εύκολης προσαρμογής στην καθημερινότητα των ασθενών εγγυάται τη βέλτιστη απόδοση και άνεση.

Καινοτομές λειτουργείες και χαρακτηριστικά της συσκευής BiPAP:

Λειτουργία ADAPT: Επιτρέπει στον ιατρό να καθορίσει την βέλτιστη παραμέτρους της θεραπείας σε ένα απλούστερο και ταχύτερο τρόπο σε Real Time συνθήκες.

Λειτουργία I-Ramp: Έξυπνο σύστημα που ανιχνεύει εάν ο ασθενής κοιμάται πριν το προκαθορισμένο χρόνο ράμπας και ξεκινά άμεσα την θεραπεία.

Auto Calibration: Ειδική λειτουργία αυτόματης βαθμονόμησης που εξασφαλίζει ότι η προγραμματισμένη, στην συσκευή, πίεση παραδίδεται με απόλυτη ακρίβεια στον ασθενή, λαμβάνοντας υπόψη το κύκλωμα και τη μάσκα που μεσολαβούν μεταξύ ασθενούς και συσκευής. Καθιστά την συσκευή συμβατή με οποιοδήποτε συνδυασμό μάσκας και του κυκλώματος των 22 χιλιοστών ή 15 χιλιοστών του ασθενούς.

COMFORT CALIBRATION (CC+): Η τεχνολογία αυτή, αναλύοντας τον κύκλο αναπνοής του ασθενούς μπορεί να αυξήσει την πίεση κατά την διάρκεις της εισπνοής και να χαμηλώσει την πίεση κατά τη διάρκεια της εκπνοής, χωρίς να επηρεάζει την θεραπεία του. Με τη τεχνολογία αυτή επιτυγχάνεται λιγότερη αντίσταση στην εκπνοή και μεγαλύτερη άνεση στην εισπνοή.

Τεχνολογία ελέγχου θερμοκρασία υγραντήρα: Καινοτόμο σύστημα ελέγχου διαφοράς θερμοκρασίας υγραντήρα και περιβάλλοντος με αποτέλεσμα την εξάλειψη του φαινομένου σταγονιδίων (Rain Out) στο κύκλωμα σωλήνας- μάσκας.

Αλγόριθμος Flow Sens: Ανιχνεύει και αντισταθμίζει τις διαρρόες της μάσκας ή του κυκλώματος του ασθενή σε Real Time συνθήκες.

Δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικής επαναφορτιζόμενης μπαταρίας 12V για χρήση εκτός δικτύου με την χρήση του (προαιρετικό).

Παράμετροι λειτουργία Bilevel: Πίεση Άνεσης, Θετική Εκπνευστική πίεση EPAP, Θετική Εισπνευστική πίεση IPAP, χρόνος ράμπας, μέγιστη ράμπα, χρόνος ανόδου, Εισπνευστική ευαισθησία, εκπνευστική ευαισθησία, ισχύς θέρμανσης ( αν υπάρχει υγραντήρας)

Οι συσκευές SEFAM παρέχουν πλήρη ανάλυση του Ύπνου με αναλυτική αναφορά σε: Διαρροές, Συμβάντα (Ροχαλητά), Πιέσεις (Μέγιστες/ Ελάχιστες/ Μέσες τιμές), Κυματομορφές Απνοιών- Υποπνοιών ( Κεντρικών- Αποφρακτικών), Πληροφορίες Συμμόρφωσης Ρυθμίσεων- Ασθενή, Παράμετροι ανά επιλεγμένους χρονικούς περιόδους, Μέση διάρκεια Συμβάντων, Περιορισμούς Ροής, Πληροφορίες ρυθμίσεων Συσκευή αρχικά και κατά την Διάρκεια της θεραπείας.

Δυνατότητα προσθήκης θερμαινόμενου υγραντήρα

Δυνατότητα καταγραφής δεδομένων στη συσκευή 365 ημερών πλήρους στοιχείων

Δυνατότητα καταγραφής δεδομένων στην κάρτα εξαγωγής 45 τελευταίων ημερών.

Εγγύηση 3 έτη.