Καλώς ήρθατε στην Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.

Στοματορινική μάσκα CPAP AirFit F10 Resmed
Στοματορινική μάσκα CPAP AirFit F10 ResmedΣτοματορινική μάσκα CPAP AirFit F10 Resmed

Στοματορινική μάσκα CPAP AirFit F10 Resmed

223.00

Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Στοματορινική μάσκα CPAP AirFit F10 Resmed

Στοματορινική μάσκα CPAP AirFit F10 Resmed

Η μάσκα CPAP AirFit F10 της ResMed είναι η καινούργια στοματορινική μάσκα για ολόκληρο το πρόσωπο με νέα συμπαγή σχεδίαση.

H μάσκα CPAP AirFit F10 προσφέρει στους ασθενείς άνεση και αξιοπιστία.

Όταν χρησιμοποιείτε την μάσκα CPAP AirFit F10 δεν επηρεάζεται η όρασή σας και μπορείτε παράλληλα να διαβάζετε ένα βιβλίο ή να παρακολουθείτε τηλεόραση, φορώντας τα γυαλιά σας, καθώς είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι.

Η στοματορινική μάσκα CPAP AirFit F10 του οίκου ResMed είναι ιδιαίτερα ελαφριά και  αθόρυβη.

Το μαξιλάρι σιλικόνης είναι μαλακό και ταιριάζει άνετα στο πρόσωπο, ενώ ο κεφαλοδέτης εγγυάται μέγιστη άνεση και λιγότερα σημμάδια.

Σε μια πρόσφατη μελέτη, οι ασθενείς προτίμησαν την AirFit F10 εξαιτίας της άνεσης, της τοποθέτησης και συγκράτησης στο πρόσωπο και της ευκολίας κατά τη διάρκεια της χρήσης της  μάσκα προσώπου CPAP,  μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα έναν καλό και ήσυχο ύπνο

Το μαξιλαράκι Spring Air ™ είναι μαλακό και ταιριάζει άνετα στο πρόσωπό σας, ενώ το κάλυμμα κεφαλής SoftEdge ™ διαθέτει ιμάντες λεπτότητας για μέγιστη άνεση και λιγότερα σημάδια προσώπου.

Το μοναδικό πλαίσιο και τα καλύμματα κεφαλής συνεργάζονται για να παρέχουν ανώτερη σταθερότητα και απόδοση.

Ευκολία στη χρήση. Με μόλις τέσσερα μέρη, το AirFit F10 είναι γρήγορο και εύκολο στην επανασυναρμολόγηση και καθαρισμό.

Εξαιρετικά ήσυχο. Ο κυκλικός διάχυτος εξαερισμός κατευθύνει απαλά τον εκπνεόμενο αέρα από εσάς και το σύντροφό σας – δημιουργώντας ένα ήσυχο, ειρηνικό περιβάλλον ύπνου.

Ενσωματωμένη ευκολία. Ο βραχίονας ταχείας απελευθέρωσης με πλευρικά κουμπιά σας επιτρέπει να αποσυνδέετε εύκολα τη μάσκα από τη σωλήνωση, καθιστώντας την πιο βολική για να σηκωθείτε κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς να αφαιρέσετε τη μάσκα σας.

Διατίθεται σε 3 μεγέθη Small, Medium, Large.