Καλώς ήρθατε στην Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.

Εμφάνιση Καλαθιού Το προϊόν “Ρινική μάσκα CPAP Resmed Swift Fx” έχει προστεθεί στο καλάθι σας.
Ρινική μάσκα CPAP Resmed Mirage FX

Ρινική μάσκα CPAP Resmed Mirage FX

89.90

Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Ρινική μάσκα CPAP Resmed Mirage FX

Ρινική μάσκα CPAP Resmed Mirage FX

Η ResMed Mirage ™ FX ρινική μάσκα προσφέρει την τέλεια ισορροπία ελαφριά άνεση, υψηλή απόδοση και την απλότητα.

Κατασκευασμένη σύμφωνα με την ευκολία στην βολική εφαρμογή του χρήστη , η μάσκα FX Mirage αποτελείται από μόνο τέσσερα μέρη, γεγονός που καθιστά εύκολη στη χρήση, καθαρή και επανασυναρμολόγηση.

Έχει, επίσης, σχεδιαστεί για να παρέχει μέγιστη άνεση ενώ κοιμάται ο χρήστες, το πατενταρισμένο διπλού τοιχώματος, Spring Air ™ μαξιλάρι είναι μαλακό στο πρόσωπό σας, και η υπερ-ευέλικτο στήριγμα μετώπου μειώνει την επαφή με το δέρμα σας.

Ρινική μάσκα CPAP Resmed Mirage FX προσφέρει ελευθερία στην κίνηση του χρήστη. Εξαρτήματα γρήγορης απελευθέρωσης αποσπάται από τη συσκευή CPAP σας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τη μάσκα, που σας επιτρέπει να κινείται ελεύθερα μέσα και έξω από το κρεβάτι και επιτρέπει εύκολα να επανασυνδεθεί με τη συσκευή σας, όπως και όταν απαιτείται.
Ελευθερία στην όραση. Το λεπτό, ελαφρύ πλαίσιο παρέχει ένα ανοιχτό οπτικό πεδίο (χωρίς να θυσιάζεται η σταθερότητα της μάσκας).
Εύκαμπτη μάσκα. Ο κεφαλοδέτης SoftEdge ™ είναι ευέλικτος και αναπνέει, βελτιώνοντας το επίπεδο της άνεσης και την αίσθηση της στήριξης της μάσκας.
Σχεδιασμένο για να ταιριάζει. Ψάχνετε για μια ευρύτερη εφαρμογή; Το FX Mirage προσφέρει Wide πιο πλαισίου και το πλάτος μαξιλάρι, καθώς και μια ρηχή μαξιλάρι και μικρότερο μήκος πλαισίου για μια πιο άνετη σφράγιση κατά κολακεύει ρινική γέφυρες.

Η Ρινική μάσκα CPAP Resmed Mirage FX διατίθενται στα εξής μεγέθη: Small, Medium, Large