Καλώς ήρθατε στην Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.

Εμφάνιση Καλαθιού Το προϊόν “Ρινική μάσκα CPAP Resmed Swift Fx” έχει προστεθεί στο καλάθι σας.
Ρινική μάσκα CPAP Comfort Gel Philips Respironics

Ρινική μάσκα CPAP Comfort Gel Philips Respironics

166.00

Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Ρινική μάσκα CPAP Comfort Gel Philips Respironics

Ρινική μάσκα CPAP Comfort Gel Philips Respironics

Η Μάσκα ComfortGel Μπλε ρινική CPAP με κεφαλοδέτη από Respiroincs προσφέρει γωνία εκπνοής με micro θύρες για να βοηθήσει στη μείωση του συνολικού θορύβου της ροής του αέρα. Η ρινική μάσκα CPAP comfort gel περιλαμβάνει  και το σύστημα αντίστασης ελέγχου. Αυτή είναι μια ρινική μάσκα και καλύπτει μόνο τη μύτη για να παραδώσει τη ροή του αέρα.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, το πλαίσιο ρινικής μάσκας ComfortGel δεν έχει αλλάξει και η νέα μάσκα ComfortGel Μπλε με ρινικά Μαξιλάρια και Original Gel  είναι εναλλάξιμα.

Διαθέτει Βελτιωμένη τεχνολογία Μαξιλάρι Gel. Η ComfortGel Μπλε συνεχίζει να χρησιμοποιεί μια διπλή στρώση, μαξιλάρι gel και σιλικόνη σύστημα πτερύγιο. Η Respironics βελτίωσε το υλικό ComfortGel. Το Gel υλικό είναι τώρα πιο μαλακό και είναι σύμφωνο με το πρόσωπό σας με μεγαλύτερη ευκολία στην εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε την ξεχωριστή μεμβράνη σιλικόνης που κουμπώνει επάνω,  από το μαξιλάρι gel, για να αυξήσει τη διάρκεια ζωής του μαξιλαριού και η οποία παρέχει παράλληλα μια μοναδική Sure Seal Technology (SST), που σφραγίζει ιδανικά γύρω από το μαξιλάρι Gel.

Premium Pad μέτωπο. Το μαξιλαράκι μετώπου ComfortGel είναι σχεδιασμένο να προσφέρει την  μεγαλύτερη απορρόφηση των κραδασμών. Είναι ιδιαίτερα εύκολο στην εφαρμογή και βελτιώνει την άνεση. Η υποστήριξη μετώπου έρχεται με ένα Stability Selector, το οποίο είναι ρυθμιζόμενο και επιτρέπει την κίνηση. Το μαξιλάρι συνδέεται με μια βάση που μπορεί να περιστρέφεται προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Γωνιακές Θύρες εκπνοής Micro. Η νέα διάχυσης εξαερισμού και 360 μοιρών  διασκορπίζει τον αέρα με  πιο μαλακό και πιο ήσυχο τρόπο από ό,τι προηγουμένως. Η Philips Respironics έχει μειώσει το συνολικό μέγεθος του κάθε λιμένα, επιτρέποντας πολλές μικρές θύρες να χωρέσουν.

Με την Ρινική μάσκα CPAP Comfort Gel Philips Respironics έχουμε ελαχιστοποιήσει τα σημεία πίεσης, μειωμένο θόρυβο και ανακατεύθυνση της ροής του αέρα εκπνοής μακριά από το σύντροφο στο κρεβάτι. Βελτιώσεις που μπορούν να βοηθήσουν να δημιουργηθεί μια καλύτερη εμπειρία του ασθενούς και να ενθαρρυνθεί η μεγαλύτερη συμμόρφωση. Η ρινική μάσκα είναι κτασκευασμένη από Latex Free υλικό για τους ευαίσθητους ασθενείς.

Διαθέτει πιστοποίηση CE 0123

Η Ρινική μάσκα CPAP Comfort Gel Philips Respironics διατίθεται στα εξής μεγέθη: Small,Medium,Large