Καλώς ήρθατε στην Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.

Εμφάνιση Καλαθιού Το προϊόν “Μάσκα CPAP Ρινική AirFit N10 Resmed” έχει προστεθεί στο καλάθι σας.
Ρινική Μάσκα CPAP AirFit N20 Resmed For Her
Μάσκα CPAP AirFit N20 Resmed For Her εφαρμογήΡινική Μάσκα CPAP AirFit N20 ResmedΡινική Μάσκα CPAP AirFit N20 Resmed For Her πλαίσιοΡινική Μάσκα AirFit N20 Resmed For HerΡινική Μάσκα CPAP AirFit N20 Resmed For Her

Ρινική Μάσκα CPAP AirFit N20 Resmed For Her

104.00

Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Ρινική Μάσκα CPAP AirFit N20 Resmed For Her

Ρινική Μάσκα CPAP AirFit N20  For Her για άνετη εφαρμογή και εξαιρετική απόδοση.

Η έκδοση For Her είναι κατάλληλη  για τις γυναίκες, με κομψές λεβάντες και μικρότερο μέγεθος μαξιλάρι σιλικόνης με την  τελευταία λέξη της  τεχνολογίας InfinitySeal.

Αποτελεί το  πιο προσαρμοστικό μαξιλάρι της εταιρίας μαζί με ένα απαλό και εύκαμπτο πλαίσιο είναι επενδυμένο με βελούδινο ύφασμα, έτσι ώστε παραμένει μαλακό στην επαφή με το δέρμα σας και άνετο στην διάρκειας της νύχτας. Περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο το μαξιλάρι για εύκολη προσαρμογή σε όλα τα πρόσωπα.

Η ρινική μάσκα να κινείται άνετα μαζί σας κατά τη διάρκεια του ύπνου χωρίς διαρροές αέρα όλη τη νύχτα. Ταιριάζοντας στο 99.4% των προσώπων παγκοσμίως και συνδυάζοντας τον κλασσικό σχεδιασμό με τα ειδικά χαρακτηριστικά άνεσης κάνουν την AirFit N20 να αποδίδει εξαιρετικά. Προσφέρει απόλυτη ευελιξία στην κίνηση κατά την διάρκεια του ύπνου.

Η ρινική μάσκα AirFit N20 For Her προσφέρει απόλυτη ελευθερία στην όραση, ελάχιστη επαφή με το πρόσωπο σταθερότητα κατά την εφαρμογή, προσφέροντας στον χρήστη απεριόριστη ορατότητα χωρίς περιορισμούς.

Τα κλιψάκια με τεχνολογία μαγνήτη της μάσκας CPAP AirFit N20 For Her , μαζί με τον βραχίονα ταχείας απελευθέρωσης και τον απλό σχεδιασμό κάνουν την τοποθέτηση- αφαίρεση καθώς και τον καθαρισμό της μια πραγματικά εύκολη διαδικασία.

Η AirFit N20 αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή για κάθε προτίμηση χρήστη.

Η ρινική μάσκα CPAP AirFit N20 στην έκδοση For Her διατίθεται σε ροζ χρωματισμό, μέγεθος Small και ενδείκνυται για τις γυναίκες.

Στην εταιρείας μας θα βρείτε την διαθέσιμη σειρά ανταλλακτικών της μάσκας CPAP (κεφαλοδέτης, σιλικόνη, πλαίσιο, γωνία)