Καλώς ήρθατε στην Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.

Νεφελοποιητής PARI JuniorBOY
Νεφελοποιητής PARI JuniorBOYΝεφελοποιητής PARI JuniorBOYΝεφελοποιητής PARI JuniorBOY

Νεφελοποιητής PARI JuniorBOY

Περιγραφή Προϊόντος

Νεφελοποιητής PARI JuniorBOY

Νεφελοποιητής PARI JuniorBOY.Το έξυπνο σύστημα – ευέλικτο και φιλικό προς τους μικρούς ασθενείς. Το PARI JuniorBOY αποτελεί μια καλή επιλογή θεραπείας με εισπνοές για βρέφη και παιδιά κάτω των 4 ετών.

Το PARI JuniorBOYείναι ιδανικό για τη θεραπεία βρεφών ηλικίας μόλις ενός μηνός όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ασθενειών όπως το βρογχικό άσθμα, το αλλεργικό άσθμα καθώς και οξεία και χρόνια βρογχίτιδα.

Ο νεφελοποιητής είναι διαμορφωμένος και προσαρμοσμένος για την κάλυψη των ειδικών αναγκών των μικρών ασθενών.

Το PARI JuniorBOY αποτελεί μια καλή επιλογή θεραπείας με εισπνοές για παιδιά κάτω των 4 ετών και βρέφη, από τον πρώτο κιόλας μήνα της ζωής τους.

Η βρεφική μάσκα ΒΑΒΥ και η περιστρεφόμενη υποδοχή με γωνία ΒΑΒΥ εξασφαλίζουν άνετη νεφελοποίηση σε καθιστή ή ύπτια θέση.

Ο νεφελωτήρας PARI LC SPRINT δημιουργεί πολύ μικρά σταγονίδια, κατάλληλα για τους μικρούς αεραγωγούς των μικρότερων σε ηλικία ασθενών.

Ιδανικό για τους πολύ μικρούς ασθενείς: Μικρή διάρκεια νεφελοποίησης, λιγότερο από 7 λεπτά για 2,5ml διαλύματος εισπνοών*

Αναλώσιμα για βρέφη από τους πρώτους μήνες ζωής: Βρεφική μάσκα ΒΑΒΥ, περιστρεφόμενη υποδοχή με γωνία ΒΑΒΥ.

Αποτελεσματική νεφελοποίηση με τον νεφελωτήρα PARI LC SPRINT® Junior και μικροσκοπικά σταγονίδια για τους μικρούς αεραγωγούς των βρεφών και των παιδιών.

Δεν απαιτείται κάποια ειδική τεχνική εισπνοών.

Διαστάσεις συσκευασίας: 19,2 x 14,5 x 15 εκ

Βάρος: 1,7 kg

*Σαλβουταμόλη Ροή εισπνοών 12λίτρα/λεπτό (παιδιά), μέτρηση με συσκευή Malvern Mastersizer X (υπολογισμός σύμφωνα με το μοντέλο Fraunhofer) στους 23 βαθμούς C και σε σχετική υγρασία 50%. Νεφελοποιημένη ουσία: 0,9% NaCI (5ml).