Καλώς ήρθατε στην Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε.

Εταιρεία Α.Θωμαδάκης

Εταιρεία Α.Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε με έδρα στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία Αγίου Γεωργίου 7, Ροτόντα), έχει αναπτύξει έντονη παρουσία στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων, ιατρικών και βιομηχανικών αερίων και συσκευών οξυγονοθεραπείας από το 1973.
Με αξιοπιστία και προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, στόχος μας είναι η άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας.

Έχουμε τη δυνατότητα διάθεσης όλων των τύπων βιομηχανικών αερίων και ειδικών μειγμάτων σε υγρή και αέρια μορφή, καθώς επίσης των ιατρικών συσκευών, την τεχνική υποστήριξη και το service αυτών από έμπειρους τεχνικούς με μακρά πείρα.
Πρωταρχικός σκοπός της Α. Θωμαδάκης & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι η βελτίωση των υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση των ασθενών που αντιμετωπίζουν προβλήματα έλλειψης οξυγόνου ή πάσχουν από το σύνδρομο υπνικής άπνοιας (συσκευές άπνοιας CPAP – BIPAP), καθώς και υπηρεσίες κατ΄οίκον νοσηλείας.

Εξασφαλίζουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές, καθώς και μείωση του χρόνου αναμονής με παράδοση των ειδών στον χώρο του πελάτη και παρέχοντας όλες τις σχετικές υπηρεσίες για τη διευκόλυνση του ασθενή και του περιβάλλοντός του στη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη την Ελλάδα.
Όλα τα προϊόντα του καταστήματός μας – ιατρικά μηχανήματα, ιατρικά και βιομηχανικά αέρια, συσκευές οξυγονοθεραπείας – είναι επώνυμα, αναγνωρισμένα και ποιοτικά ελεγμένα από όλους τους δημόσιους φορείς (διαθέτουν πιστοποιητικό ISO 9001:2008).